Voorgerechten

Zeebrasem filet op vel gebakken, gepekelde fijne boontjes,tomaatjes, limoen en zwarte olijven

Staartvis en fijne ratatouille, mosselen met saffraan saus

King krab met tapenade van tomaat en ijsbergsla

19,00

20,00

21,00

De Klassiekers

Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje met krullen van Gran Padano verfrist met appelkappertjes

Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

Gebakken vette eendenlever, toast van brioche , zilveruitjes, sausje met Granny Smith

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende marktaanvoer

17,00

16,00

21,00

Hoofdgerechten

Zomer hert met dauphine aardappelen, boontjes, witte wortel  en tuinbonen

Mechelse koekoek met boterboontjes en kerstomaat, patatas bravas,  saus met Grimbergen bier

Kabeljauwhaasje met jonge spinazie scheuten, grenaille aardappelen  en Parijse champignons

 

 

 

 

 

De Klassiekers

27.00

25.00

26.00

De Klassiekers

Ossenhaas van het Franse “Hereford” rund, kropsla met tomaat

Tussenrib van het Franse “Hereford” rund, kropsla met tomaat

Saus naar keuze: bearnaise, choron, groene peperroom, archiduc

Filet pur van paard, kropsla met tomaat

Gegrilde tonijn met in de wok gebakken groentjes, Indische pesto, schuim van kokosmelk met sap van citroengras

Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes

30,00

28,00

3,00

27,00

29.00

35,00

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Business lunch (2 gangen) 20 €

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, glutenvrij of vegetarische personen te vermelden, dan passen wij het menu aan

Onze gerechten kunnen volgende ingrediënten bevatten, breng ons voor aanvang van de
maaltijd op de hoogte van eventuele allergieën.


1. Glutenbevattende granen, namelijk tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut of de hybride
soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen, met uitzondering van:

•    glucosestroop op basis van tarwe, met inbegrip van dextrose;
•    maltodextrinen op basis van tarwe;
•    glucosestroop op basis van gerst;
•    granen die worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten waaronder
ethylalcohol uit landbouwproducten.

2. Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren.

3. Eieren en producten op basis van eieren.

4. Vis en producten op basis van vis, met uitzondering van:
•    visgelatine die wordt gebruikt als drager voor vitamine- of carotenoïdenpreparaten;
•    visgelatine of vislijm die wordt gebruikt als klaringsmiddel in bier en wijn.

5. Aardnoten en producten op basis van aardnoten.

6. Soja en producten op basis van soja, met uitzondering van:
•    volledig geraffineerd(e) sojaolie en -vet;
•    natuurlijke gemengde tocoferolen (E306), natuurlijk D-alfa-tocoferol, natuurlijk
D-alfa-tocoferolacetaat en natuurlijk D-alfa-tocoferolsuccinaat van soja
•    fytosterolen en fytosterolesters van plantaardige oliën van soja;
•    plantenstanolesters geproduceerd uit sterolen van plantaardige oliën van soja.

7. Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose), met uitzondering van:
•    wei die wordt gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten;
•    lactitol.

8. Noten, namelijk amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten,
pistachenoten, macadamianoten en producten op basis van noten, met uitzondering van noten die
worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten waaronder ethylalcohol
uit landbouwproducten.

9. Selderij en producten op basis van selderij.

10. Mosterd en producten op basis van mosterd.

11. Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.

12. Zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l uitgedrukt als
totaalgehalte aan SO 2 moeten worden berekend voor producten die worden voorgesteld als klaar voor
consumptie of als weer in de oorspronkelijke staat gebracht volgens de instructies van de fabrikanten.

13. Lupine en producten op basis van lupine.

14. Weekdieren en producten op basis van weekdieren.